maanantai 3. joulukuuta 2012

Ukon päiväaikataulu

Olenpas ollut nyt aktiivinen bloggaaja, kun uusia postauksia on tullut päivittäin -kylläkin vasta kolmen päivän ajan...  Siksi en uskalla puhua mistään joulukalenterista, jos en ehdikään jonakin päivänä nuokkua tietokoneen ääressä. Hitsi, pitäisi saada äkkiä Ukosta hieman jouluisempia kuvia, jotta voisin tehdä uuden bannerin. En kuitenkaan vielä lupaa mitään. Voi olla, että saatte nauttia joulusta vain postausten kuvina, jos en ehdi ulkoasua jouluisemmaksi muuttamaan. Nykyinenkin kelpaa ihan hyvin, koska se on talvinen.Ukon päiväaikataulu:

Muistakaa, että kellonajat eivät ole "kiveen hakattuja". ;) Päiväkohtaisia eroja on, jos esimerkiksi koulu loppuu aiemmin.

06:30 Aamuheinät. Vähän ajan kuluttua väkirehut; kaksi kourallista kauraa.

08:00 Tarhaan ja tarvittaessa loimitus.

11:00 Aamupäiväheinät.

13:00-15:00 Hevoset juotetaan. Talvisin ulkona ei ole juoma-astioita.

15:00 Päiväheinät.

15:40 Saavun tallille, vaihdan vaatteet ja siivoan  Ukon tarhan.

16:00 Vien Ukon sisälle. Juotto, harjaus, kavioiden putsaus, harjan ja hännän selvitys sekä pinteleiden ja varusteiden laitto.

16:40 Ratsastamaan.

17:45 Takaisin tallissa. Hoito ja venyttelyt; kaikki jalat eteen ja taakse sekä pää sivuille ja etusten väliin.

18:30 Lähden kotiin ja Ukko jää sisälle.

20:30 Iltaheinät. Vähän ajan kuluttua väkirehut; kaksi kourallista kauraa ja porkkanaa riippuen siitä, onko päivän annos mennyt venytellessä.

Viikonloppuna ruoka-ajat ovat muuten samat, mutta Ukko saa iltaheinät jo seitsemän aikaan, koska talli menee aiemmin kiinni. 

Perjantailta 30.11. Uninen Ukko lähdössä lenkille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)