Siru

Siru on 10.4.2007 syntynyt leikattu maatiaiskissanaaras. Siru oli kauan odotettu ja mietitty "perheenlisäys", joka löytyi netin ilmoituksesta. Aluksi en ollut kovin innostunut korvapuustin värisestä pennusta, jonka silloinen nimi oli Pulla. Sydämmeni kuitenkin suli nähtyäni tuon pentulauman mustan lampaan, joka muutti uuteen kotiin 13 viikon ikäisenä 15.7.2007.

Siru 8 viikon ikäisenä.
Sirulla on kilpikonnakuvioinen tuuhea turkki, suuret silmät ja pyöreä naama. Sievän ulkokuoren alta kuitenkin löytyy taitava saalistaja ja jääräpäinen oman paikkansa tunteva kissaneiti, joka ei siedä muita kissoja reviirillään. Toisaalta Siru on hyvin sosiaalinen ja se nauttii rapsutuksista, vaikka se ei mikäään sylikissa olekaan. Välillä neiti intoutuu jopa leikkimään!

Siru n. 4 kuukauden ikäisenä.
Siru on sisäkissa, joka päsee halutessaan ulos kytkettynä. Vilkkaasti liikennöity valtatie on niin lähellä, ettei sitä uskalla irti päästää. Sirun remmin paikka on hyvä, siinä on nurmea, asfalttia, hiekkaa, tolppa ja pusikko. Siru nauttii ulkoilusta varsinkin kesäisin ja onkin silloin ulkona lähes koko päivän. Kovilla pakkasilla se ei haluaisi ulos ollenkaan, mutta tapana on ollut, että sen pitää käydä aamulla edes viisitoista minuuttia ulkona ennen kuin saa ruuat.

Siru 5 vuoden ikäisenä. Tolpan päässä on tuollainen lämmitin, ettei varpaita palele. ;)
Siru on kaikinpuolin oikein ihana kissa ja juuri hyvä tuollaisena. En muuttaisi sen luonteesta mitään osaa, vaikka se välillä osaa hyvin lahkkaasti kiristää omistajansa hermoja. ;) Neiti esiintyy blogissa lähinnä satunnaisina kuvina ja mainintoina.

2 kommenttia:

  1. Siru <3. Ihanaa, että on niin kissoilleen omistautuneita omistajia kuin sinä :). Monet pitää vaan koristeena, eivät ulkoiluta eivätkä leikitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) En siltikään ehdi käyttää Siruun niin paljon aikaa, kuin haluaisin tai Siru haluaisi. Ukko ja tietokone vievät hyvin lahjakkaasti aikaa. Pitäisi olla talli omassa pihassani niin voisin omistautua mollemmille lemmikeille sataprosenttisesti. :)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)