Karoliina

Olen Karoliina eli Karo, vuonna 1997 syntynyt tyttönen Pohjois-Pohjanmaalta. Pituutta löytyy 160cm ja jalasta kokoa 37-38. Olen tällä hetkellä kolmatta vuotta lukiossa.

Perheeseeni kuuluuvat vanhemmat, kaksi veljeä sekä Siru ja Ukko. Vanhempi veljeni asustelee muualla, ja Ukko täysylläpitotallilla neljänkymmenen kilometrin päässä kotoani.

Ominaispiirteisiini kuuluvat puheliaisuus, rohkeus ja huumorintajuisuus. Lisäksi minulla on hyvä mielikuvitus ja olen aika äkkipikainen. Huonona puolenani voisin pitää "ylihuolehtimista". Saatan siis murehtia joitakin asioita paljon etukääteen, vaikka tähän ei olisi edes mitään syytä. Toisaalta myös arvostan itsessäni sitä, että pohdin asioita syvästi ja monelta kannalta.

Pidän kovasti esiintymisestä/näyttelimisestä ja Ukon kanssa touhuilusta sekä käsitöistä. Olin mukana paikallisessa nuorisoteatterissa 2010-2011, mutta en jatkanut seuraavalle kaudelle ajan puutteen takia. Käsitöitä teen silloin, kun aika sallii. Ratsastuksen aloitin huhtikuussa 2008, mutta säännölliset viikkotunnit lopetin kesällä 2011 Ukon astuttua mukaan kuvioihin. Ukon kanssa käyn säännöllisesti valmennuksista. Olen myös harrastanut aikanaan useita vuosia partiota.

Itse tehty!
Uskon Jumalaan ja Hän onkin merkittävä osa elämääni. Pyrin siihen, että uskoni näkyisi myös teoissani. Uskontoihin tunnutaan vain suhtautuvan nykypäivänä aika negatiivisesti. Uskovia leimataan sekopäiksi ja suvaitsemattomiksi homojen vihaajiksi. Tässä ehkä syy, miksi uskoa ei tule ihmeemmin "kuulutettua". Toisaalta eikö olisi korkea aika oikaista yleistyksiä ja väärinymmärryksiä? Tähän saakka en ole kuitenkaan aiheesta juurikaan blogissani kirjoittanut, mutta voin toki kirjoittaa, jos lukijat sitä pyytävät. Olen myös harkinnut erillisen blogin perustamista uskontoaiheisille ajatuksilleni.


"Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)