sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Näkyykö?

Bessieltä tuli kommenttia, ettei edellinen postaus näy. Onko muilla lukijoilla ollut samaa ongelmaa? Näkyykö video vai teksti vai ei kumpaakaan? Tarkoitan siis Ukko`s First Year With Us -postausta. Jos videota ei näy, löydät sen täältä. Postauksen teksti tulee tässä, jos sekään ei näy:

Palkitsen nyt teidät lukijat jo toisella videolla peräjälkeen näin joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi. Sadulle ja minulle iski nimittäin viime iltana inspiraatio, joten olihan video sitten pakko väsätä. Selvennykseksi: Ukon ensimmäinen vuosi minun ja Sadun hoivissa tuli täyteen jo toukokuussa 2012. Tämä video on uusi versio silloisesta "vuosipäivävideosta", joka ei ollut kovin onnistunut, koska olimme ensikertalaisia videon teossa. Jatalla on tekeillä myös kehitysvideo, mutta se ei haittaa, sillä videolle ei mahtunut kaikkea materiaalia viime talvelta. Lisäksi osa viime talvisesta materiaalista löytyy vain blogista eikä niitä saa sieltä enää videoihin.

Nauttikaa! :)
 Eilisen ja tämän päivän aikana on tullut ihan mukavasti lunta. Tänään paistoi aurinkokin, mutta menin silti vasta auringonlaskun jälkeen joskus puoli neljän aikaan tallille. Ratsastin maneesissa ja totesin lyhyen ravipätkän aikana, että Ukko tarvitsee pientä lisäpuhtia. Niimpä otin laukkaa kumpaankin kierrokseen, minkä jälkeen Ukosta alkoi löytyä ponnekkuutta. Taivuttelin käynnissä ja ravissa. Käyntijakson aikana herran keskittyminen meinasi karata toiseen temppuilevaan hevoseen ja maneesin ulkopuolella kolisevaan koneeseen. Ravissa kuunteli jo paremmin ja alkoi loppuakohden taipumaan jo paremmin. :)

Perjantailta.

2 kommenttia:

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)