perjantai 21. joulukuuta 2012

Pakkasta riittää

Tänään on viimeinen koulupäivä ennen joululomaa. Tiedossa joulukirkko ja glögitarjoilu. Lomalle pyhälletään kirpsakassa pakkasessa, sillä mittari näyttää -26 astetta.

Olemme tällä viikolla käyttäneet Ukkoa ensimmäisiä kertoja kävelyttäen noin 1-2 kilometrin lenkeillä ja herra on ollut aivan innoissaan. Toissapäivänäkin meno oli niin kova, että tuntui, että naama jäätyy paikoilleen pelkästä vauhdista. :D Näyttäisi siis siltä, että Ukko alkaisi olemaan ihan kunnossa. Olisi kuitenkin tarkoitus ottaa vielä ensi viikkokin aika kevyesti, koska ei ole varmaa alkoiko kuume sittenkin jo päivää aiemmin eli tiistaina, mikä tarkoittaisi, että kuumepäiviä olikin kolme. Tallinpitäjä kertoi, että jo tiistaina Ukko olisi tärissyt sisälle tullessaan, mutta hän pisti sen kovan pakkasen pikkiin. Emme siis voi tietää, joten on hyvä ottaa ihan varmuuden vuoksi vielä seuraava viikko ainakin osittain aika käyntipohjaisena työskentelynä.

Viikonloppuna pitäisi myös saada lopultakin karsinan joulusiivous valmiiksi. Vielä olisi jäljellä kaksi seinää, joista toisella on ruoka- ja juoma-astia. Lisäksi jouluksi Ukolle on tarkoitus hommata vähän omenoita ja melassia. Porkkanathan ovat osa Ukon normaaliruokintaa, mutta myös ne pääsivät eilen loppumaan. Onneksi sunnuntaina käy porkkana-auto, jolloin saamme taas säkin. Ennen sitä täytyisi viedä vähän kotoa porkkanoita.

Nyt täytyy lähteä kouluun, joten heippa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)