lauantai 14. heinäkuuta 2012

Video maastoilusta

Lähdin pyörällä Sadun kaveriksi maastoon ja kamera lähti mukaan taskussa. Sain sitten idean, että voisin kuvailla pätkiä maastosta ja tehdä siitä sitten videon. Olisin halunnut tehdä sen ilman musiikkia, mutta en ottanut asiaa kuvatessa huomioon. En nimittäin joko puhunut mitään tai puhuin ihan jotain epämääräistä.

Ukko oli tänään vähän pahalla tuleella ja matka meinasi tyssätä jo valtatien ylitykseen, kun herra ilmoitti, ettei halua mennä siitä yli. Ukko ylittää valtatiet yleensä todella nätisti; se ymmärtää, ettei siellä ole leikin paikka. Nyt asfaltti oli kuitenkin revitty pois ja tie oli kauheaa sepeliä. Ehkä Ukko arasteli kivikkoa. Satu ja Ukko pääsivät kuitenkin lopulta turvallisesti tien yli minun käteni kautta.

Maastossa Ukon "kiukkupäivä" jatkui. Se halusi vähän väliä kääntyä kotiin, mutta käskimme sitä vain tomerasti eteenpäin. Voihan olla, että esim. uusi satula tuntuu selässä vielä aika epämiellyttävältä, kun se ei ole uutena muotoutunut selkään. Positiivista kuitenkin oli, että meidän hienohelma, suostui tänään menemään tosi nätisti rapakoista. :) Ukko taitaa olla ex-ravurin lisäksi nyt myös ex-hienohelma! ;D

Katso video maastoilusta täällä.

2 kommenttia:

  1. Tykkäsin videosta, jos ehdinkin jo katsoa sen melko samoista pätkistä koostetun videon. Tykkäsin tästä hauskasta musiikista :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minusta musiikki sopi hyvin leppoisaan ja hauskaan menoon maastossa. Biisistä tuli jollain tavalla sellainen "minäpä se tässä vain köpöttelen" -fiilis. :D

      Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)