sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Inspiraatio iski

Kuuntelin yhtä biisiä ja minulle tuli heti päähän kuva, millaisen videon musiikkiin tekisin. Eihän siinä voinut muuta, kuin alkaa väsertää videota. Olen siihen itse asiassa aika tytyväinen. Musiikki natsaa hyvin kohdalleen ja muutenkin. Antakaa kommenttia!

Tänään Ukko saa ihan kevyen liikutuksen talutusratsastuksen merkeissä. Satu käyttää 7-vuotiasta serkkuaan tallilla ja minä olen vain kotona löhöämässä. ;)


Katso video täällä.

3 kommenttia:

 1. Tykkäsin tosi paljon tästä videosta :D! Se on paras kaikista videoistasi joita olen katsonut. Ihana kun oli videota harjauksesta ja maastoilusta, iloista menoa. Oli kanssa tosi söpö kohta se kun arvuutit sille kummassa kädessä on nami, ja hetihän se sen löysi ;). Ja Ukolla on mitä ihanin läsi. Jotenkin sen hoksasi paljon paremmin nyt tuossa videolla. Vitsi miten se on rohkea kun painattaa vesilätäköstä läpi, hih, tiedän erään hevosen joka ei ihan hevillä tassujaan kastelisi vaan kiertää vaikka vuoren päältä mieluummin ;D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä sanoa, että oot kehittynyt myös paljon videon teossa! Kiva kun olit saanut kuvaajan mukaan :)

   Poista
  2. Kiitos! Ukkokin kiersi aiemmin vesirapakot kaukaa tai kääntyi ympäri, mutta oiskohan luottamusta karttunut, kun se meni noin nätisti rapakoista. Se arvuutusjuttu on ihan temppu, joka opetettiin Ukolle. :) Sen jujua en kuitenkaan halua paljastaa! ;)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)