perjantai 27. heinäkuuta 2012

Tilannepäivistys + kysymyksiä tulemaan

Soitin kengittäjän tälle päivälle katsomaan Ukon kavioita ja, että pitääkö ainakin toinen etukengistä vaihtaa. Hän kuitenkin sanoi, että kengät menevät vielä seuraavaan kengitykseen 1-2 viikon päähän. Kavioista ei löytynyt mitään, mikä voisi aiheuttaa Ukon käytöksen. Sinänsä hyvä, sinänsä ei. On kauheata olla epätietoisuudessa! Onneksi Ukko ei näytä yhtään kärsivältä tai kipeältä (kuten silloin, kun Ukko sai laumakaveriltaa potkun jalkaansa) ja on muutenkin oma ihana itsensä. Se varaa painoa kaikille jaloille, mutta se lepuuttaa vasenta takastaan useammin ja korostuneemmin kuin oikeaa.

Ravuutin Ukkoa kentällä ja olen melkoisen varma, että ongelma on juurikin vasemmassa takasessa. Siinä on muuten nyt paljon nestettä, mutta en osaa sanoa oliko nestettä enemmän nyt kuin keskiviikkona. Ukolla on ollut kyllä nyt muutenkin nesteitä jaloissa (erityisesti vasemmassa takasessa) ja olen harkinnut tiputtaa kauramäärän takaisin vanhaan testatakseni johtuuko nesteisyys kaurasta.

En mitenkään jaksaisi odottaa maanantaihin hirojan tuloon, mutta pakkohan se on. Jollain tavalla olen kuitenkin aika rauhallisin mielin enkä osaa pelätä mitään pahaa. Kyllä Ukko paranee eikä siltä löydy mitään vakavaa! :))

Eipä muuta, kuin kysymyksiä vain tulemaan tuonne kommenttiboksiin. Saa nähdä tuleeko yhtäkään, mutta ainakin olen antanut mahdollisuuden niille, joilla on tai on ollut kysymyksiä mielen päällä. :)
 

3 kommenttia:

 1. Täs ois muutama kysymys. :)

  1.Kumman valitsisit, jos ois ihan pakko valita? Ukolla ratsastaminen vai Ukon hoitaminen/muu touhuilu.
  2. Millaisesta musiikista pidät? Lempikappaleita?
  3. Mikä on lempielokuvasi?

  VastaaPoista
 2. 1. Käytkö muualla ratsastamassa kuin Ukolla ? jos et niin miksi ? :)
  2. Onko Ukko sun nimissä vai sadun ?
  3. Millä teet videosi ?
  4. Onko totta että Ukon isä on ollut 100 000 arvoinen ravuri amerikassa ?

  muutamia :) toivottavasti osaat vastata kaikkiin !

  VastaaPoista
 3. Mikä on parasta siinä, että on oma hevonen? Millaiset olosuhteet hevosilla olisi unelmatallissasi? Mitä arvostat Ukossa eniten?

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)