perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ukko ja jalkapallon alkeet osa 4


OSA 1
OSA 2
OSA 3

Aiemmat osat on julkaistu hyvinkin tiuhaan tahtiin, kun nyt tämän neljännen ja kolmannen osan välille tulee eroa peräti kolme kuukautta! Ei tunnu ollenkaan, että siitä olisi niin kauan. Olemme olleet kymmeniä kertoja aikeissa kuvata, mutta aina se on jostain syystä siirtynyt.

Oli ihana päästä katsomaan Ukkoa viikon tauon jälkeen! En ole edelleenkään täysissä sielun voimissani, joten tyydyin vain temputtamaan Ukkoa. Satu nappasi myös muutaman kuvan videopätkien lisäksi.

Minulla olisi myös hieman ikävämpiä kuulumisia (tai murheita ?) Ukkoon liittyen, mutta taidan säästää ne vasta seuraavaan postaukseen. Tämä postaus saa luvan olla mahdollisimman positiivinen. Nythän alkoi hiihtoloma! :D

 

 
4 kommenttia:

 1. Ukko on tosi taitava. Ihan kuin Skinny -tietää kyllä mistä on kyse ja on innoissaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut paljon ongelmia sen kanssa, että Ukko oppisi vierittämään pallon meille. Olemme aina liikkuneet niin, että pallon olisi helpompi osua meihin. Jokin aika sitten seuratessani Satun temputusta huomasin, että tämä tyyli ontui. Huomasimme, että on järkevintä pysyä paikoillaan ja, kun Ukko vierittää palloa meihinpäin, se saa palkan. Ukko alkoi heti tajuamaan jutun juonen. Se meidän aiempi liikehdintä varmaan vain sekoitti sitä. :)

   Poista
  2. Niin sitä keksii aina uusia keinoja jos edelliset ei oikein toimi. Se on oikein hyvä :D. Milloin kerrot niistä muista uutisista... :S. Jännittää mitä on oikein tapahtunut.

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)