sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tassukas kohteena

Eli vaihteeksi kuvia ihanaisesta kissastani Sirusta. :)

Veljen koira Elvis ja Siru kyyräilevät toisiaan.
"Pitäähän se oma haju näihin risuihin jättää."

"Oo, siellä on vettä!"

Lenkille lähdössä. Siru istuu kiltisti ja odottaa, että ovi avataan.
Siru tarkkana.

Kaikin keinoin pitää yrittää välttää, ettei astu upottavaan lumeen.
Siru jänisten polulla.

Topakka neiti kiipesi puuhun.

5 kommenttia:

  1. Siru puussa on ehdottomasti paras, voi mikä ilme sillä on <3! Voi, saispa ottaa kissan syliin. Pitäis enempi helliä noita ihanaisia tallikissoja kerran niitä on olemassa. Sata kertaa olen ehkä sanonut että rakastan kissoja :D, niillä on niin upea olemus ja ilmeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeinen kuva on myös minun mielestäni paras. :) Sirun saaminen syliin on aika harvinaista herkkua. ;) Onneksi Sirun kanssa voi puuhailla kaikkea muuta; rapsutella, leikkiä, käydä kävelyllä, opetella temppuja...

      Poista
    2. Sama oli meidän kissan kanssa, se oli niin itsenäinen kissaneiti että sitä ei niin vaan saanut halittavaksi. Meidän tallikissat taasen ovat hyvin hellyydenkipeää sorttia. Pahus sentään, unohdin halia tänään kisuleita, no huomenna sitten!

      Poista
    3. Tiiäkkö, jostain syystä tallikissat on lähes poikkeuksetta aina sylikissoja. :D Saakohan ne olla niin paljon omissa oloissa, että ihmisseura maistuu niin hyvin, kun siihen on mahdollisuus? Varmaan sylissä viihtymiseen viakuttaa hyvin monta tekijää; ihan se kissan perusluonne, kokemukset, ympäristö jne. Siruun voi esimekiksi vaikuttaa se, että pentuna sitä on pidetty väkisin sylissä. :/ Synnyinkodissa asui nimittäin paljon lapsia, jotka eivät aina osanneet pitää kisua oikein sylissä.

      Poista
    4. Niin, kukapa sitä haluaisi väkisin sylissä olla, siitä voi syntyä epämukavia kokemuksia. Tänään pidin kisua sylissä mutta koska minä menin ottamaan sen eikä se tehnyt aloitetta, ei se tietenkään halunnut olla pitkään sylissä -sekään. Luulen kyllä että tallikissat saavat toteuttaa itseään niin sataprosenttisesti, että se lisää sylissäolohaluja :D, kaikki tallikissat ovat olleet hellyydenkipeitä, joita muistan nyt äkkisiltään.

      Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)