maanantai 4. maaliskuuta 2013

Eilisen hyppelyt

En ehdi nyt sen kummemmin selostamaan, koska olen lähdössä vartin päästä tallille, joten päästän teidät katsomaan eilisen estetunnin koostetta. Ukko oli oikea tahmatassu pitkästä aikaa. Esteet eivät tunnu sitä kauheasti sytyttävän. No onneksi mekään emme ole mitään estehirmuja. ;) Yritettiin kerran temppuillessa kannustaa Ukkoa menemään namin voimalla puomi yli, mutta herra vain luimisteli ja kiersi puomin. :D Toisaalta Ukko on ollut alusta lähtien innostuneenpi oikeista esteistä kuin maahan kaivetuista risuista. Ehkä se innostuisi enemmän, jos estekorkeutta nostettaisiin..?

3 kommenttia:

  1. Ainakin täällä menee korvat sitä hörömmälle mitä enempi nostetaan estettä. Hyppäsin Skinnyllä semmosen miniesteen, jonkun 45cm about. No sitten tuli seuraava hyppääjä kun me loppuverkattiin ja estekorkeus nousi johonkin melkein metriin. Hih, no Skinny sitten oli ihan täpinöissään kun katteli esteitä ja luuli tietysti koko ajan että me vielä hypätään XD. Monet esteistä pitävät hepat tykkää kun on vähän enempi korkeutta kuin maapuomit.

    Kivalta kuitenkin näytti teidän hyppelyt, ainakin Ukko oli mieleltään rennon ja rauhallisen oloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi kerralla voisi ottaa maneesiin estetolpat, jotta esteiden kokoa saataisiin nostettua. Ollaan nyt oltu niin laiskoja, että ollaan käytetty vain noita tötsiä. :D

      Poista
    2. Niin nuo on kevyitä, tolpat, ainakin puiset sellaiset, on aika painavia rahdata :).

      Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)