torstai 10. tammikuuta 2013

Siru - The Agilitykissa

Laiskana ihmisenä en ole opettanut Sirulle kovinkaan montaa temppua, vaikka sillä olisi varmasti älykkyttää niiden opetteluun, jos vain motivoiva palkinto löytyisi. Laiskuuteeni varmaan myös vaikuttaa opettamisen haastavuus. Neiti on nimittäin aika omapäinen ja saatavilla oleva herkkupala ei välttämättä kelpaa. Se tietää, ettei jää kuitenkaan ilman ruokaa, joten, jos temput aiheuttavat sillää liikaa päänvaivaa, se poistuu paikalta (voi myös johtua namin kelpaamattomuudesta).

Siru on kaikin puolin aika vaativa kissa. Sille ei kelpaa tietyt kissanruokamerkit eikä se suostu syömään samaa ruokaa kovin pitkää aikaa. :D Kaikesta huolimatta Siru on ihana kissaneiti ja juuri sopiva tuollaisenaan. :)


2 kommenttia:

  1. Voi että Sirua <3 oon niin ihastunut siihen. Minulla oli ja on todella surullinen mieli ja video piristi. Siru on niin söpö ja käyttäytyy ihan kuin meidän kisu temppujen suhteen -hän tekee juuri omaan tahtiinsa jos hänelle sattuu sopimaan, tietää kyllä kaikki temput ulkoa ja tekee ne hienostuneesti :D. Siru oppisi varmastikin ihan todella vaikeitakin temppuja kuten arvelit, älykkyys riittäisi ehdottomasti. Meidän kisu osasi antaa tassua, istua ja kieriä ja tietysti tuli kun huusi.

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)