sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Pyh...

Tämä viikko on ollut samalla kiireinen ja kiiretön. Kotona on ollut melkein tylsää ja tallilla ei ole ehtinyt tehdä kunnolla mitään. Venyttelyt ovat jääneet tekemättä peräti kolme kertaa ja tänäänkin ne tuli tehtyä vähän sinnepäin. Juoma- ja ruoka-astiat siivoamatta, pesarilla käyttämättä ja satulavyö pesemättä. Keskiviikkona Ukkoa kävi ratsastamassa liikuttaja, koska emme itse ehtineet torstain kokeen takia tallille.

Tänään olisi ollut aikaa olla tallilla, mutta me sunnuntailöhöilijät lähdimme tallille niin myöhään, että oli kaamea kiire, jolloin venyttelyt, kuten jo yllä mainitsinkin, jäivät aika huonolle hapelle. Tallihan menee viikonloppuisin jo seitsemältä kiinni (ei nyt niin minuutilleen) ja olimme siellä vasta joskus viiden aikaan.

Olin odottanut jo pidemmän aikaa, että pääsen hyppäämään, mutta tämän päiväinen hyppykerta jäi kokonaisuudessaan aika laimeaksi kiireen ja Ukon innottumuuden takia. Ukko oli todella tahmea ja etupainoinen. En edes muista, milloin se on viimeksi ratsastaessa ollut tuollainen. Ehkä viikolla väliin jääneet venyttelyt kostautuivat...

Tämä viikko on siis mennyt ihan höpöksi. Ärsyttää, kun tallilla on kiire eikä Ukkoa ehdi hoitaa niin hyvin kuin haluaisi. Tulevalla viikolla pitää ottaa itseään niskasta kiinni, sillä tällainen lusmuilu ei saa tulla tavaksi.

Ukon syyttävä silmä ;)

2 kommenttia:

  1. Näitä tulee joskus mutta se on vähänkun sanotaan että on tärkeämpää mitä syö uudenvuoden ja joulun välissä kuin joulun ja uudenvuoden välissä ;). Eli jos se peruslinja on säännölliset venytykset ja aikaa hoitaa hyvin niin välillä voi sitten nipistää jostain, niin se on vaan pakko toisinaan tehdä :(. Minulle tulee samanlainen huono omatunto jos en ehdi joku kerta venytellä tms. Mutta voi sitten aina miettiä sitä kokonaisuutta, että hyvin kuitenkin on hoitanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! :D Aiemmin ei ole jäänyt näin montaa kertaa peräkkäin venyttelemättä, mikä harmittaa. Tällä viikolla olemme kuitenkin hoitaneet hommat tunnollisesti ihan rauhassa. :)

      Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)