tiistai 28. elokuuta 2012

Uusi ulkoasu

Aloin jo hieman kyllästyä tuohon vanhaan ulkoasuun. Sitä paisti se oli mielestäni liian värikäs näin jo syksyn kynnyksellä. Vihreä väri jotenkin hyppäsi silmille varsinkin tekstin yhteydessä. Ehkä sitä on niin tottunut lukemaan aina mustia kirjaimia.

Tämä uusi on aika neutraali ja pelkistetty ulkoasu. Itseäni miellyttää yksinkertaiset ja selkeät linjaukset ulkoasujen ja ylipäätään kaiken suhteen. Halusin kuitenkin tuoda hieman esille vuoden aikaa bannerin kahdella lehdellä.Tuolla sivussa on kysely, joten kaikki ehdottomasti vastaamaan. Toki saa jättää kommentteihin myös hieman tarkemman analyysin uudesta ulkuasusta. Pääasia on kuitenkin, että kaikki osoittaisivat edes jotenkin mieltään.Moni varmaan ihmettelee, että, miten olen tähän aikaan koneella. Se johtuu ihan siitä, että olen ollut lauantaista lähtien sairaana. Olen nähnyt Ukon siis viimeksi perjantaina ja Siru on saanut nauttia jakamattomasta huomiostani. :) Toisaalta tekisi hirveästi mieli katsomaan Ukkoa, mutta toisaalta ei, kun olen tässä kunnossa. Toivottavasti pääsen huomenna kouluun ja sitä kautta tallille. Ei ole ollut kuumetta, mutta kauheaa väsymystä, päänsärkyä, nuhaa ja äänikin on painoksissa.

8 kommenttia:

 1. Wau mikä ulkoasu! Tosi siisti :). Minullaki pisti silmään se edelisen ulkoasun vihreys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Päätin, että nyt, kun on kerta aikaa laitan ulkoasun vaihtoon. Olen aika tyytyväinen, vaikka bannerista puuttuu edelleen ne kuuluisat korvat. ;)

   Poista
  2. Mutta ei korvia tarvita kun on kyseessä lähikuva silmästä -eli perfect! Minusta tämä on ihan kuin uusi blogi nyt.

   Poista
  3. Kiitos, pidän itsekin enemmän. :) Kyllä se ulkoasu on loppujen lopuksi aika tärkeä osa blogia.

   Poista
  4. Eli pidän tästä ulkoasusta enenmmän kuin aiemmasta.

   Poista
  5. Voit laittaa seuraavaan osoitteeseen kutsun blogisi lukijaksi eli karojaukko@gmail.com

   Poista
 2. tää on kiva tää uus ulkoasu :) tyksin ja kovasti (;

  ps. sun on pakko tulla huomenna jo kouluu :DD

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)