sunnuntai 19. elokuuta 2012

Pienoislomalla

Ompas kulunut pitkä tovi, kun olen viimeksi kirjoittanut, vaikka ei siltä tunnukkaan. Ette ilmeisesti tekään ole vielä ihmeemmin odotelleet seuraava postausta? ;) Tai, mistä minä tiedän! Monilla bloggaajilla alkaa täyttyä kommenttiboksit kysymyksistä: "milloin tulee seuraava postaus?" Ehkä minun lukijat ovat kärsivällisempiä ja ymmärtävät, että minullakin on varmasti muutakin elämää. :)

Olin viikonlopun mökillä. Ei käyty koko kesänä missään, joten äiti ja isä päättivät järjestää edes pienen viikonlopun mittaisen matkan. Mökki oli metsikössä, jonne ei kuulunut muuta kuin luonnon ääniä. Vesi piti ottaa järvestä ja asiat hoidettiin pihan perällä olevaan huussiin. Sähköt oli, muttei telkkaria. Aika kului ulkoillessa ja lukien. Sain luettua lauantain aikana puolet Nälkäpeli -kirjasta. Olen hidas lukija kiireiden takia ja ehdin lukea yleensä vain muutamia sivuja parina päivänä viikossa.

Tätä tuskin päästään tekemään vielä pitkään aikaan,
mutta se ei haittaa kunhan Ukko vain tulee kuntoon. :)

Lauantai-iltana oli tarkoitus saunoa, mutta ilma oli niin huono, että päätimme mennä kylpylään. Muuten säät olivatkin aurinkoiset ja helteiset. Kommelluksiltakaan ei vältytty. Mökin avaimet jäivät sisälle ja siitä seurasi pieniä hankaluuksia. :D Eipäs siinä mitään. Ihan kivaa oli, vaikka olisin ollut mielummin kotimaisemissa. :)

Mitä nyt Ukkoon tulee, niin keskiviikkona kävi hieroja. Ukko oli mobilisoinnissa ja venyttelyissä aivan loistava lannnerangan lievistä kivuista huolimatta. Ukko on ollut muutenkin tällä viikolla ratsastettavuudeltaan paljon parempi eli suunta on ylöspäin. Satu kävi eilen maastossa ja Ukko lähti sinne mielellään. Se on nyt viime aikoina juntturoinut maastoon lähtiessä varmaan kipujen takia, joten hienoa, että Ukko lähti mielellään maastoilemaan! :) Ravia ollaan lisätty pikkuhiljaa, mutta välttelemme edelleen pienillä ympyröillä ratsastamista. Laukkaa ollaan otetttu liinassa.

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)