sunnuntai 12. elokuuta 2012

Osaako kukaan auttaa?

Mitenhän blogista saisi poimittua vanhoja videoita talteen? Jatta aikoo tehdä Ukosta (jos siis vielä haluaa) kehitysvideon, mutta minulle ei ole ollenkaan tietokoneella tallessa vanhaa videomateriaalia, jota on muutenkin vähän. Ukon kehitystä on aika vaikea nähdä kuvamateriaalien perustella, jota myös on vähän. Haluan kiittää jo etukäteen, jos joku ystävällinen ihminen osaisi auttaa. :)

Ukon tilanteesta sen verran, että muutosta ei ole tapahtunut suuntaan, jos toiseen. Kuitenkin oikean ja vasemman kierroksen erosta on tullut selkeämpi. Juoksutin eilen Ukkoa ja vasemmassa kierroksessa  se oli haluton ja ravi heikko. Oikeassa kierroksessa huomattavasti parempi, mutta, kun otin ravia toiseen kertaan kumpaankin suuntaan, ravi parani vasemmassa suunnassa ja oikeassa huononi verrattuna ensimmäiseen saman kierroksen ravipätkään. Mistähän johtui?

Tässä voi nyt mennä oma aikansa ennen, kuin Ukko on taas kunnossa. Hyppäämistä tuskin voi miettiä vielä pitkään aikaan, kun se on sileälläkin niin jäykkä ja peräpää heikko. Kavioiden väärä muoto aiheutti etupainoisuutta ja sen kautta jännitettä lannerangan seudulle. Nyt kavion muoto on muuttunut ja Ukko jännittää itseään vähän eristä paikasta. Huomaa, että kipupiste on ns. siirtynyt eteenpäin lannerangalta selkälihakseen. Ensi viikolla tulee hieroja taas käymään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)