perjantai 16. marraskuuta 2012

Vuodatus...

Välillä ihmiset tuntuvat olevan kovin fanaattisia aatteensa suhteen eläinten kohdalla (toki muuallakin!). Vain tämä hänen koulutusmetodinsa tai tapansa käsitellä eläimiä on ainoa oikea ja, jos se ei toimikaan sitä ei voi myöntää. Havaittavissa on selvää ahdasmielisyyttä ja suvaitsemattomuutta muita "aatteita" kohtaan. Itse suhtaudun mielestäni aika avoimin mielin erilaisiin näkemyksiin.

Toinen huomion arvoinen asia, joka olen oppinut tämän vuoden aikana on se, miten hankala paikka maailma onkaan elää. Ihmisiä on niin monenlaisia ja joidenkin kanssa on vaikea tulla toimeen, vaikka itse haluaisikin kuinka kovasti. Haluan selvittää asiat, pyytää ja antaa anteeksi, jolloin kaikki on taas hyvin, mutta eipä se olekaan niin yksinkertaista, koska kaikki ihmiset eivät ole kuten minä. Jotkut ovat riidanhaluisia, katkeria, jotkut eivät anna anteeksi, jotkut eivät ylpeytensä takia myönnä virheitään.

Sytellään, ymmärretään väärin, ymmärretään väärin tahalleen, ymmärretään vääärin väärin ymmärrysten selvittäminenkin. Ja olen saanut huomata, että aikuisetkin osaavat käyttäytyä todella törkeästi ja lapsellisesti. Lainaten:"Tervetuloa aikuisten maailmaan!" Jos jokaisessa olisi edes ripaus lapsenmielisyyttä, maailma olisi paljon parempi paikka elää.

Olipas taas vuodatus, mutta olen vain niin kertakaikkisen pettynyt joidenkin ihmisten käytökseen. Tämä postaus tulee itse asiassa vähän myöhässä, sillä näihin ajatuksiin johtaneet tapahtumat tapahtuivat jo toista kuukautta sitten. Sen verran vielä iloisempia uutisia, että kävin tänään elokuvateatterissa katsomassa Aamunkoi osa 2 -elokuvan. :)

Siru onneksi pelastaa päivän :)


2 kommenttia:

 1. Ihmiset osaa olla vaikeita, onneksi kaikkien kanssa ei tarvitse tulla toimeen :).

  Sinulla on tosi valloittava kissa <3. Rakastan kissoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Siru on omalaatuinen kisu. :) Itsekin olen aina pitänyt kissoista.

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)