torstai 29. marraskuuta 2012

Jalkapallon alkeet osa 3 + haaste


"Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa."

 1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.
 2. Valitse viisi blogia, joilla on alle 200, ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
 3. Toivo, että ihmiset keille jätit palkinnon, antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.
Kiitos Niinalle haasteesta! :) Itse en kuitenkaan haasta ketään, koska olen jo käyttänyt kaikki suosikkiblogini, joilla on alle 200 lukijaa jo aiemmissa saman tyyppisissä haasteissa.

Ja sitten pitkästä aikaa videomateriaalia Ukosta ja jalkapallo -tempun edistymisestä. Ukko ei ole vielä täysin ymmärtänyt, että pallo pitäisi vierittää meille, joten joudumme vielä helpottamaan temppua siirtymällä niin, että pallon osuu helpommin meihin. Oli muuten karsean kylmää, kun pakkasta melkein 15 astetta ja kylmä tuuli päälle. Hyrrr...


6 kommenttia:

 1. Ihana <3. Mekin on tehty noita irtona perässä juoksemisen harjoituksia kerran :). Aion kylä vielä kokeilla tuota jalkapalloakin kunhan vaan maneesi olis joku kerta tyhjä.. Minusta toi on kaikki tosi kivaa ja myös aivojumppaa hevosellekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalkapalloa voi harjoitella alkuvaiheessa myös karsinassa, silä silloin riittää, että hevonen vain koskettaa palloa. Siihen ei tarvitse kovin paljoa tilaa. Kannattaa kokeilla ja keksiä myös omia temmppuja. :)

   Poista
  2. Ainiin! Tuo perässä juokseminen ei varsinaisesti ole mikään harjoitus (vaikka Ukko saakin siitä namia) vaan lähinnä "taukojumppaa". Muista temputtelussa tauot, ettei heppa väsy tai kyllästy. ;)

   Poista
  3. Tauot on kyllä kultaakin kalliimmat temppuilussa, joskus sitä innostuu liikaa ettei malta lopettaa. Hyvä keksintö, voin esitellä pallon karsinassa :)

   Poista
  4. Uusin postaus ei muuten jostain syystä näy :(

   Poista
  5. Eikö? :( Eikö ollenkaan? Siinä on tekstiä ja uusi video.

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)