tiistai 27. marraskuuta 2012

Toiveita!

Yksi vähän vanhempi talvikuva saa kelvata tähän hätään. :)
Viime postauksesta on kulunut taas jokunen päivä. En ole siis tällä hetkellä kovin aktiivinen bloggaaja. Pahoittelut, yritän kirjoitella useammin. Ei vain ole ollut kauheasti, mistä kirjoittaa. Ukon kuulumisista on ikävä kirjoittaa ilman kuvausmateriaalia. Ja sitä ei ole sen takia, koska ensinnäkin ulkona on jatkuvasti niin pimeää. Lisäksi olemme käyneet Sadun kanssa viime aikoina aika paljon yksinään tallilla kokeiden takia, joten ei ole ollut kuvaajaa. Jos olemme olleet samaan aikaan tallilla, kamera on joko unohtunut kotiin tai olemme menneet maastoon.

Huomasin yllättäen tällä viikolla, että kuukausi vaihtuu joulukuuksi lauantaina. Joulu on niin ihanaa aikaa! Ostimme viime vuonna joulun aikaan tonttulakit ratsastuskypäriin ja Ukolle-korviin laitettavat poron sarvet. Tulette näkemään asukokonaisuudesta vielä kuvia. ;)

Olisi todella mukavaa tarjota teille lukijoille joulukuun aikana jotain extra-mukavaa. Yritän kehitellä itsekin jotain, mutta toiveita otan todella mieluusti vastaan. Niitä tuskin tulee paljon, joten kaikki ovat varmasti toteutettavissa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)