sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Tylsän aamun porinoita

Ensin täytyy intoilla, että nyt on SYYSLOMA, jes! :D Siitä huolimatta menin illalla aiemmin nukkumaan kuin muu perhe, joten myös heräsin aiemmin. Nyt ei siis ole mitään tekemistä, joten päätin aloittaa aamun roikkumalla täällä netissä.

En vihtinyt kertoa viimeisimpään postaukseen eilisestä maastosta, sillä postaus oli muuten niin iloisen pirteä. Maasto sinänsä oli oikein onnistunut, mutta olipa taas täpärä onnettomuuden välttäminen liikenteessä. Auto kolisevinen peräkärryineen tuli takaa ja pyysimme käsieleellä autoilijaa hidastamaan. Eipä hidastanut kehotuksesta huolimatta ja peräkärryn kolistessa Ukko melkein hyppäsi auton kylkeen. Onneksi mitään ei sattunut, mutta on niitä kaikenlaisia tonttuja liikkeellä! 


Vielä aiemmasta postauksesta. Hevosagility/temppujen opettaminen hevoselle on todellla hauskaa, suosittelen lämpimästi! Ukko ainakin nauttii touhusta ihan hirveästi.  Ostin aikanaan Koikka Loikka Hevosagility -kirjan, mutta sille ei ole hirveästi ollut käyttöä, koska olemme aika pitkälti opettaneet asiat Ukolle omalla tavallamme. Lisäksi meillä ei ole kunnollisia puitteita hevosagilitin harrastamiseen, joten olemme pysyneet Ukon kanssa lähinnä temppujen opettelussa. Opetteluvaihe on varmaan hauskinta koko hommassa, kun näkee, miten hevonen pähkäilee ja lopulta iloitsee, kun tajuaa jutun juonen. :)

Laitan vielä loppuun videon hevosagilitystä, jota se voi parhaimmillaan olla. Ei mitään narusta kiskomista esteeltä toiselle vaan hevonen omasta vapaasta tahdostaan tekee tehtävät irti ollessaan. :) 

4 kommenttia:

 1. Meillä on niin paljon yhteisiä hevosiin liittyviä mielenkiinnon kohteita. Minäkin oon kattonut näitä agility videoita ja haaveillut että mekin joskus vielä. Puitteet vaan puuttuu, ei mitään jakoa yrittää moisia nykyisessä paikassa. Noi videot joista yhden linkitit tuohon on kyllä ihan mainioita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esteitä kyllä löytyisi, mutta noiden muiden agilityvälineiden tekeminen on jopa vaikeaa. Mistä voisin esimerkiksi saada traktorin renkaan? :D

   Poista
  2. Hei, kannattaa käydä kysymässä jostain vanhojen autojen purkaamolta, korjaamolta tai kaatopaikalta/jätteiden lajittelusta :D. Renkaat on yleensä kai ongelmajätettä.
   t. Bessie kirjautumatta

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)