torstai 25. lokakuuta 2012

Syyslomalaisen hevosen kuulumiset

Loma ei ole oikeastaan edes ollut kovin kiireinen, mutta en ole vain jaksanut kirjoitella tänne blogiin. Muuten olen sitten istunut koneen ääressä liikaakin... Nytkään en jaksaisi kirjoittaa, mutta jospa minä muutaman lauseen heittäisin kuvan ja videon tueksi. :)

Kävimme viikonloppuna ensimmäistä kertaa maastossa kuolaimettomien kanssa. Jarrut toimivat vähintäänkin yhtä hyvin tai jopa paremmin kuin kuolaimien kanssa. Pään viskominen, suun aukominen ja muu aiempi pään häiritsevä toiminta on loppunut kuolaimettomien käyttöön oton jälkeen. Sanomista tulee kuitenkin siitä, ettei Ukko käänny niin hyvin kuin kuolaimien kanssa. Ehkä se ei ole vielä täysi ymmärtänyt niiden kääntäviä apuja. Harjoitellaan, harjoitellaan!

Maastoon lähdössä, jei! :D

Pelasimme myös alkuviikosta Ukon kanssa jalkapalloa. Se tajusi heti, kun otin jalkapallon esiin, mistä oli kysymys. Ukko oli aivan innoissaan ja alkoi vieritellä palloa ihan mielissään ympäriämpäri. En ehtinyt aina välissä edes antaa namia, kun herra oli jo tökkimässä palloa. :D Näette videolta, miten olemme edistyneet.


2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana :) kyllä sitä saa kaikkea opetettua kun hevonen ymmärtää mitä siltä pyydetään :). Olen iloinen teidän kuolaimettomuudesta :)

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)