lauantai 20. lokakuuta 2012

Jalkapallon alkeita

Hih! Pelattiin eilen Ukon kanssa jalkapalloa tai pikemminkin vasta opetettiin Ukkoa pelamaan sitä. Herra oli turhankin innoissaan, minkä takia homma meni vähän höseltämiseksi. Normaalisti Ukko pohtii rauhallisesti, mitä sen pitäisi tehdä saadakseen herkkupalan, kun nyt se touhotti ihan hirveästi. Ukko pyörähti välillä minun luonani helpommin saatavan herkun perässä. :D Käteni olivat tiukasti puuskassa, mistä Ukko tietää, ettei luokseni ole asiaa.

Tempun tavoite:

Heitämme pallon kauemmaksi, osoitamme sitä sormella ja sanomme: "Töks!" Sitten Ukon täytyy kierittää pallo luoksemme saadakseen palkan. (tempun taivote voi muuttua)

Videolta näettekin, miten olemme edistyneet. Ukko osaa jo entuudestaan koskea esineisiin käskystä (tavoitteena oli saada Ukko nostelemaan erilaisia esineitä ja ojentamaan niitä meille. Tempun opettelu sitten jossain vaiheessa lopahti toistaiseksi tuntemattomasta syystä ;)). 

2 kommenttia:

  1. Eikä, taas Ukko on niin suloinen :). Tosi ihana kun teillä on aikaa ja intoa opettaa temppuja. Minä esittelin Skinnylle palloa kesällä mutta omaehtoisesti se ei siitä innostunut. Olisikin kiva kokeilla, millaisia temppuja saisi aikaan sen kanssa, kun olen yrittänyt kyllä temputtaa muuten :). Sehän voisi vaikka innostuakin pallosta kun yhdessä tekisi jotain sen pallon kanssa :)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ukko on suloinen! :D Ukkokaan ei ole innostunut leikkimään palloilla yksinään.

      Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)