lauantai 22. syyskuuta 2012

Vuorokaudessa on liian vähän tunteja

Se on varmasti tuttu tunne muillekin kuin minulle. Aikaa kuluu ehdottomasti eniten nukkumiseen ja kouluun, eli n. 15 tuntia vuorokaudesta. Loppuun aikaan pitäisi saada tungettua esim. kissa, hevonen ja kotityöt. Bloggailulle jäävää aikaa ei ole kovin paljon, sillä elämässäni on paljon muitakin minulle tärkeitä ja mieluisia asioita.

Kiireestä huolimatta olen mielestäni hoitanut blogia ihan kiitettävästi. Minulla on nytkin valmistumassa erikoispostaus "ratsastushistoriastani". Postauksen julkaisemiseen menee kuitenkin aikansa, sillä video vanhoista ratsastuspätkistä ja kuvista on vielä tekeillä. Ja muistakaa, että postausehdotuksia otetaan mielellään vastaan. :)


Ukon suunnalla ei ole tapahtunut takapakkia. Liikutuksen oloituksesta huolimatta jaloissa ei ole tuntunut pulssia ja ne ovat olleet ihan viileät. Aloitimme ratsastamisen viime sunnuntaina ja olemme tähän saakka vain kävelleet. Tarkoitus olisi aloittaa ensi viikolla jo ravailu, mutta juttelemme asiasta vielä kokeneemman hevosihmisen kanssa, eli varmaankin tallinpitäjän.

Olen miettinyt jo pidemmän aikaan sitä, että sopeutuukohan Ukko sittenkään isoon laumaan. Epäilyjäni on tukenut Ukon sairastuminen kaviokuumeeseen, joka voi siis johtua stressistä. Ukkohan saattaa stressata isoa laumaa, koska se on tottunut elämään koko ikänsä yksin tai toisen hevosen kanssa. Laumassa elämä on huomattavasti "vauhdikkaampaa" eikä Ukko osaa pitää ollenkaan puoliaan; se on lauman arvojärjestyksessä aivan alimpana.

Toivon koko sydämmestäni, että Ukon kaviokuume johtui aivan muista syistä, sillä nykyinen talli on kaikin puolin niin ihanteellinen. :)  Ukon omistajat kylläkin pitävät hyvin epätodennäköisenä, että  kaviokuumeen olisi aiheuttanut ruokavalio. Jospa asiat tästä järjestyisivät, ainakin niiden on tapana tehdä niin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)