keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Uusi jakso

Tänään vaihtui kauan odotettu neljäs jakso. Joka päivä alkaa kahdeksalta. Maanantaina ja tiistaina on kolmeen, MUTTA keskiviikkona on kahteentoista, torstaina yhteen ja perjantaina kahteentoista. Ihanaa! Minulla ei ole loppunut koko kouluhistoriani aikana koskaan kahdeltatoista. Jotkut varmaan ihmettelevät, miten meillä on näin vähän viikkotunteja, mutta se johtuu ihan vain siitä, että meillä on ollut aiemmissa jaksoissa liikaa tunteja.

Huh, huh! Nyt siis lähti käyntiin toiseksi viimeinen jakso yläasteella. Ensi kesän jälkeen on sitten suunta kohti uusi kujeita. Todennäköisesti olen menossa paikalliseen lukioon. Se on lämminhenkinen pikkulukio ja itse asiassa todella hyvä lukio. Muutenkin tässä elämäntilanteessa, johon kuuluu aikaa vievä hevosharrastus, on järkevää käydä lähilukiossa, jolloin aikaa ei kulu turhaan pitkiin koulumatkoihin.

Mitä muuta? Ne patit/finnit Ukon iholla, joista olen jo aiemmin kertonut, ovat hävinneet. Varsinaista syytä ei ole koskaan löytynyt, vaikka yritetty on. Mehiläisvahaa sisältävää voidettakaan ei ole tarvinnut käyttää enää moneen viikkoon, kun iho on pysynyt hyvässä kunnossa. Kaulan valtavaa hankauksen seurauksena syntynyttä pattia olemme edelleen kovasti valelleet mäntysuovalla, ja patti pienenee hitaasti mutta varmasti. Huhtikuussa tulee täyteen vuosi mäntysuovan käyttöä. Huh, onpas ollut pitkä projekti. Välissä on tainnut olla useampi lyhyehkö jakso, jolloin emme ole jostain syystä mantysuopaa laittaneet, mutta nyt se on taas kovassa käytössä.

Kevätkin on jo tulossa! Ukolta, kuten muiltakin tallin hevosilta, on jo pikkuhiljaa alkanut irtoamaan talvikarva. En malta odottaa kesää. :)

Huomenna on kouluaamu, joten täytyy mennä nukkumaan.

Ukon korvat, tuntematon hevonen sekä White Princess -polkupyörä, joka on uskollisesti kesät-talvet mukana maastolenkeillä. :) Kuva otettu selästä.

3 kommenttia:

  1. Täälläkin alkoi heti tammikuussa karvanlähtö, on se hassua vaikka vielä sitä talvikarvaa tarvisi :D. Skinnyllä oli tosi tunkkainen talvikarva viime keväänä eikä ollut vaihtunut vielä toukokuussakaan, saa nähdä onko tullut muutosta ja vaihtaako nätisti karvan tänä vuonna.

    Nätti kuva tuo viimeinen :)

    Hyvä että sinulla on nyt vähän helpompi jakso niiden pitempien päivien jälkeen. Jää vähän enempi aikaa heppailulle. Lukiosuunnitelma kuulostaa hyvältä :)

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)