perjantai 27. syyskuuta 2013

Ukon syysvillit!

Sää on yhtäkkiä viilentynyt, ja sen kyllä huomaa hevosista. Ukollakin on ollut kauhea höpötys päällä koko viime viikon. Kenttä oli eilen kerrankin tyhjillään, joten laitoimme Ukon aluksi juoksemaan ylimääräiset virrat pois, että jaksaa sitten keskittyä työntekoon. :) Kuvia on niin paljon eiliseltä, että ajattelin jakaa ne useampaan postaukseen. Tänään on ilottelukuvien vuoro. Kiitos Jatalle kuvaamisesta! <3

Huom! En tiedä miksi, mutta kuvatekstit saattavat olla eri kokoisilla fonteilla.

1.
2. Hurja Ukko! ;)

3. Ravuri!
4. Tykkään Ukon liikkumisesta tässä kuvassa. Takajalka nousee, kaula on rento ja rintakehä on kohottautunut. Ukko ei ole niin etupainoinen.
5. Samoin tässä kuvassa Ukko näyttää ryhdikkäältä verrattuna esimerkiksi...

6. ...tähän kuvaan. Selkä notkolla ja suurin osa painosta etujaloilla.


7.
8. Ukko hakeutui välillä omatoimisesti ryhdikkäämpään asentoon. Mitenhän tätä voisi pyytää? 
9. Ja suunnan vaihdos.


10. Ukko ei näytä yhtään itseltään! :D
11. Laukkaa!

12. "Oh! Minua kutsutaan. "

13. "Huh, olipas se kivaa, mutta väsyttävää." (Nyt on jotain ihme pikkupolttiaisia. ARGH! Tulisi äkkiä kylmä niin ei Ukonkaan tarvitse häiriintyä örököistä. Ensi kesänä pitää sitten miettiä loimen ostoa, jos vielä toistuu tämä oireilu loppukesästä.)

14. Ja paljon rapsutuksia. :)
P.S: Satula on tullut! Pääsemme tänään kokeilemaan. 

4 kommenttia:

 1. Oih, onpa ihania kuvia, välittyy oikeen hevosen hyvinvointi. Ja mikä ihana iloinen luonnon väri!
  Osaat kyllä todella hyvin katsoa hevosta. Vertaan yhä saman ikäistä itseäni sinuun, ei todellakaan osannut noin paljon! Kyllä oma hevonen opettaa ja sinä oot kyllä paljon perehtynyt hevosiin. Mun aikana ei ehkä tietoakaan ollu niin paljon löydettävissä jos jotenkin puolustelee ;). Aattele ei ollu ees nettiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen oppinut Ukon kanssa ehdottomasti enemmän kuin koskaan olisin ratsastuskoululla oppinut. Paljon on matkan varrella oppinut, ja vielä on varmasti paljon opittavaa! Siksi tämä onkin niin hieno laji.


   Poista
 2. btw 10 on mun lempparikuva! Siinä on uljasta voimaa. Ja Ukko näyttää muuten minusta olevan nyt komeimmillaan koskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uljas on hyvä sana. Yritin löytää sopivaa adjektiivia ja mieleen tuli vain puhekielen ilmaisu "leso". :D

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)