sunnuntai 4. elokuuta 2013

Opetusmestarina

Herrasmies Ukko toimi eilen nuoren suomenhevostamman Pepin "tukena ja turvana" sekä esimerkin näyttäjänä maastossa. Tosi hienosti meni eikä Ukko välittänyt, vaikka tamma välillä ryntäili häntään kiinni. Ukko näytti korkeintaan yrmeää ilmettä silloin. ;) Kokemattoman maastoilijan mukana tuleekin olla tuollainen kaveri mukana, joka ei välitä sen kokemattoman sinkoiluista. Ajattelimme lähteä toistekin lenkille yhdessä.

Hieno maastomopomme viime talvena lenkillä. <3
Olin myös yhteyksissä satulaseppään, mutta toistaiseksi en ole saanut vastauksia. Voi olla, että hänen pitää tulla paikan päälle katsomaan tilannetta.

Satulan hikijälkihän on sellainen, että keskivaiheelle jää täysin vaalea kohta. Hikijälki on kaikista tummimillaan takapaneelien kohdalla. Tähän voisi sopia ajatus, jossa satula kippaa taaksepäin, jolloin etuosa jää ikään kuin irti. Istuessani selässä en saa työnnettyä yhtään sormea takapaneelien ja satulan väliin, kun satulan etuosassa saan työnnettyä sormet kohtuu pitkälle. Tämä siis voisi kieliä siitä, että satula kippaa taaksepäin. Voisiko runko olla epäsopiva?

3 kommenttia:

 1. Joku siinä tosiaan nyt mättää sitten :/, liian kaareva tai suora, tai ettei sitten ois leveydessä kenties häikkää, mahdollisuuksia on niin turhauttavan monia :D. Ootko katsonut sen englantilaisen satulansovitussarjan? Onko siitä apua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole katsonut. Englannin kieliset jutut vaativat niin paljon keskittymistä, että ymmärrän jotain. :D

   Poista
  2. Varmaan kuitenkin kun näkee niin ymmärtää jotain, voisit käydä videoiden osoittamat kohdat lävitse... ne videot on todella perusteelliset. Minä voin suomentaa jotain jos et ymmärrä :D

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)