torstai 4. heinäkuuta 2013

Laidunkuvia ja toivekuvakysely

Kävimme eilen kahteen kertaan tallilla. Ensin menimme sinne jo aamupäivällä, mutta hevoset olivat juuri laitumella. Laidunaikaa on pikkuhiljaa pidennetty, ja nyt hevoset ovatkin siellä aamuseitsemästä kolmeen iltapäivällä. Jos meillä olisi ollut vain Ukko liikutettavana, "ongelmaa" ei varsinaisesti olisi ollut. Olimme kuitenkin lupautuneet liikuttamaan myös yhden toisen tallimme hevosista, jonka ottamminen pois laitumelta olisi vaatinut järjestelyä (hevosten siirtelyä laitumesta toiseen). Olisihan se toki onnistunut, mutta päätimme lopulta tulla vasta myöhemmin, koska on se muutenkin varmasti Ukosta mukavempi, että se saa syödä laitumella eikä tarvitse syödä sitten liikutuksen jälkeen heinää.

Kyytiä odotellessa istuskelimme laitumen reunalla ja nappasin muutaman kuvan Ukon laidunelämästä uuden kaverinsa kanssa. Valitettavasti ette saa toisteiseksi vielä nähdä mitään herkkiä rapsuttelukuvia, koska laitumella on vähän parempaakin tekemistä (syömistä!), että rapsuttelut voi säästä tarhaan. ;)

Itse tykkään tästä kuvasta ihan hirveästi. :) Kaverukset taustalla.
Nyt on pojat tarkennettu kuvaan.

Laiduntamista seuratessamme huomasi, että kaveruksista Ukko on se, joka väistää, vaikka Ukko onkin paljon suurempi kuin tarhakaverinsa. Toisaalta tarhakaveri on jo aika vanha hevonen, ja Ukko hevonen, joka pyrkii välttämään konflikteja, joten eiköhän tämä ollut jo odotettavissakin.

Muutamassa blogissa on ollut toivekuvia, ja idea vaikuttaa minusta kivalta. Eli ideana on, että annatte minulle aiheita (esim. Hetki, jota en unohda koskaan, ensimmäinen kuva Ukosta), joista laitan sitten kuvan. Eli, jos haluatte nähdä kyseisen postauksen, laittakaa aiheita kommentteihin! 

4 kommenttia:

 1. Vaikee keksiä noita kuva-aiheita. Täytyy kattoa jos tulis myöhemmin jotain mieleen..
  Mäki tykkään tuosta kuvasta jossa hepat näkyy utuisena taustalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin olen ollut aika huono keksimään noita aiheita muissa blogeissa. :D

   Poista
 2. Nyt tuli jotain mieleen: Ukon kavionjälki, Lempivarusteesi, Lempikukka, Yksityiskohta Ukossa, Ensimmäinen kuva Ukosta ja ensimmäinen yhteiskuva, Kesä, Laukka, kuva jota et ole aiemmin julkaissut, Ukon suosikkiruoka, kaunein kuva, vauhti, rauha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tulikin monta. :D Toteutan kunhan ehdin. Odottelen myös, että tuleeko keneltäkään muulta ideoita.

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)