lauantai 11. toukokuuta 2013

Karon uusi look!

Hehee, kävin tänään parturissa ja päätin äidin vastusteluista huolimatta räväyttää oikein kunnolla! Itse asiassa siitä on tullut jo melkein tapa muutaman vuoden aikana. :D En jaksa samaa tyyliä kovinkaan pitkään ja kokeilen sitten jotain uutta. Olen leikannut pitkän tukkani polkaksi, raidoittanut ja värjännyt niitä sekä laittanut kaksi kertaa permanentin.

Permanentti onkin ollut viimeisin tempaukseni ja aika pitkäaikainen sellainen. Vajaa kaksi vuotta sitten otin ensimmäisen permanentin, mutta nyt alkoi jo tuntua, että riittää. Lisäksi hius menee niin huonoon kuntoon permanentin takia. Pesen hiuksia sinänsä "vain" joka toinen päivä, mutta jo se kuivattaa latvoja. Muutenkin permanentin raja alkoi näkyä jo todella selkeästi, kun oma suora hius oli jo kasvanut yli kymmenen sentin verran.

Ennen...
... ja jälkeen.
Kyllä, tukka meni lyhyeksi! Ektrana vielä oranssia väriä sekaan. Ah, kun olen tyytyväinen. Loppujen lopuksi myös äiti oli tyytyväinen uusiin hiuksiini. Hän totesi, että oli hyvä, kun en antanut periksi, koska uusi tyylini on ihana. <3

Fiilis on nyt kuin uudella ihmisellä! Muodonmuutos oikeasti piristää. Kannattaa ulkaltaa kokeilla, sillä hiukset ovat kasvava luonnonvara. ;)

Nyt hymyillyttää.

2 kommenttia:

 1. Oho no olipa muutos, pirteät hiukset pirteälle ihmiselle :). Olet rohkea kun uskallat kokeilla, itse pidän enempi siitä ettei tarvi hiuksiin koskea joten saavat olla semmoiset kuin ovat ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, olen jo pitkään halunnut leikata lyhyet hiukset. Tarkoitus ei ollut värjätä, mutta myönnyin sitten parturin ehdotukseen. Olisivathan nämä olleet aika pliisut ilman tuota oranssia. :D

   Mullakin oli ennen permanenttia hiukset ns. luonnollisessa tilassa. ;) Kerran värjäsin kevytvärillä ja kerran olen raidoittanut.

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)