maanantai 13. toukokuuta 2013

Guten Tag!

On saksaa ja tarkoittaa 'hyvää päivää'. Olemme Sadun kanssa tehneet koulun saksan valinnaisen projektina lyhytelokuvan. Päätimme tehdä oman versiomme jostain saksalaisesta tv-sarjasta, ja päädyimme lopulta Die Kommissarin -poliisisarjaan. Se on tullut Suomen televisiosta nimellä Bella Block (?).

Jos et ole koskaan kyseistä sarjaa katsonut, suosittelen katsomaan ensin sarjan alkuperäisen tunnarin tästä alta, jotta saisitte videostamme mahdollisimman paljon irti. :)Ja tässä sitten meidän versiomme:

Huom. Jos videon keskellä oleva laatikko häiritsee, laita hiiri vain sen päälle ja paina ilmestyneestä ruksista. Laatikko lähtee kyllä itsestääkin pois! :)

6 kommenttia:

 1. Hahhahhaa, aivan mainio! Ootte niin hyviä ja puhutte loistavaa saksaa sen mitä nyt itse oon yhden kurssin käynyt ja osaan kuunnella XD. Mutta omaan korvaan tosi hyvä ääntämys ja aivan loistava toteutus ja idea :D. Iloseksi tuli kun katsoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli tuo vuorosanojen (öh... yleensä vedetään improvisaatiolla :D) opettelu oli aika työlästä. Tuli helposti virheitä. :D

   Poista
 2. Tää oli tosi hyvä!! :D

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)