keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Yllätys!

Arvatkaapas kuka täällä ruudun takana taas kirjoittelee eilisen "taukouhkauksen" jälkeen? ;) No minä tietysti! Enpä sitten pysynytkään kovin kauaa poissa blogimaailmasta. Satu kykeni jo tänään mukaan tallille ja päätimme kuvata videopostauksen.Viime kerrasta onkin jo aikaa. Tein muistaakseni elokuussa viimeeksi videopostauksen.

Ainiin! Videota ei sitten kannata katsoa kovin tiukalla nutturalla. :D


Täytyy nyt vielä hehkuttaa, miten ihanaa on, kun on kevät. Päivät ovat pitkiä ja aika lämpimiä. Lumi alkaa pikkuhiljaa sulaa ja hepat torkkuvat auringossa. Ihanaa! ♥

3 kommenttia:

 1. Jee, ihana nähdä näitä temppuvideoita. Ois varmaan itekin pitänyt ottaa toi kielellä naksaus käyttöön, harkitsin alussa sitä. Nyt kuitenkin kielen naksautus tarkoittaa että näytä kieli XD, joten sitä ei voi enää käyttää muussa. Naksutin taas on siitä huono kun yleensä muutenkaan ei meinaa kädet riittää ;).

  Minä aattelin kanssa koota vähän temppuilua yms videolle kunhan jaksais.

  Ukko on kyllä tosi sulonen kun se tietää niin hyvin mitä odotetaan. Joko oot alottanu opettamaan sitä tavaran nostamista maasta? Minä kokeilin hanskan kanssa mutta Skinnyä ei yhtään kiinnostanut ottaa sitä suuhun. Pitää keksiä joku minkä se ottais paremmin suuhun.. hmmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) En ole vielä. Meillä on tällä hetkellä mietinnässä, miten saisimme opetettua tuon lautastemppu niin, ettei Ukko kuopaisisi vaan astuisi sille. Lautanen on nimittäin kuopimisen seurauksena aina tuhannen päreinä. Yritettiin eilen vain odottaa niin kauan, että Ukko jättäisi kavion lautaselle edes hetkeksi. Kaikkea muuta se kyllä kokeili ja alkoi turhautua, kun mikään ei kelpaa. Luulen, että Ukko kyllä oppii, jos meillä on vain oikeat keinot opettaa sitä. :)

   Oletko kokeillut "hajustaa" hanskaa? Esimerksi hangata sitä porkkanalla, jolloin Skinny saattaisi helpommin tarttua siihen?

   Poista
  2. Viljelin sen päälle porkkanoita mutta se noukki porkkanat vaan nätisti, kuten kuuluukin. Päätin että ehken ole valmis opettamaan sille tuota tarttumista kun en halua että se ottaa kiinni takista tai hanskasta kun rupee viljelemään sitten aina opittua käytöstä vähän muissakin tilanteissa. Päätin kokeilla jotain kovaa, kuten raippaa :D.

   Sitten kun ne alkaa päästä jyvälle niin kyllä se toivottu käytös sieltä sitten tulee :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)