keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Vierailevat tähdet

Eilen tallilla oli mukana Siiri ja hänen serkkunsa. Kummatkin saivat  ratsastaa Ukolla, kun olin itse ensin läpiratsastanut sen kaikissa askellajeissa. Ukko oli aika laiska ja se panoi kädelle alkutunnin. Loppua kohden kuitenkin parani.

Kummatkin tykkäsivät kovasti Ukosta, vaikka rastsastus meni lähinnä tutustellessa ja totullessa Ukon isoihin askeliin. Ukko tuntui hieman jännittävän uusia ratsastajia, mutta teki kuitenkin, mitä käskettiin.

Olen muuten alkanut epäilemään, että onkohan satula enää sopiva Ukolle, kun se välillä valuu eteen ja välillä ei. Näin on siis käynyt viime aikoina. Toisaalta syy voi olla siinä, että satuloimme satula liian taakse. Minusta on nimittäin tullut todella vainoharhainen satulan oikean paikan suhteen. Minusta aina tuntuu, että satula on liian edessä ja se painaa lapaan eikä heppa-raukka pysty liikkumaan. Onneksi olemme muutekin vaihtamssa yleissatulaan, joten eipä tarvitse edes pohtia nykyisen satulan sopivuutta ja, että pitääkö sitä vaihtaa yms.

Tänään on tarkoitus lähteä maastoon. Mennään metsäpolkuja, kiivetään mäkiä ja laukataa tukka mutkalla! Toivottavasti hyttysiä ja paarmoja ei ole niin paljon kuin viimeksi, jolloin jouduimme ravaamaan melkein koko matkan. Ukko ei edes suostunut kävelemään, kun syöpäläiset olivat koko ajan kimpussa, vaikka käytimme karkotetta.

Kaikki kuvat on otettu Jatan kameralla, mutta Siiri oli kuvaaja :)

Ratsastaja eli minä varmaankin kokeilemassa, että satula ei ole liian edessä. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)