torstai 28. kesäkuuta 2012

Videokooste estehyppelyistä

Katso  UUSI kooste TÄÄLTÄ.

En kestänyt aiemman koosteen jäätävään huonoa laatua, joten tein ihan uuden koosteen. Entinenkin löytyy, mutta en osaa poistaa sitä.

Ja oikeasti, antakaa kommenttia videoista! Miten muuten osaan koskaan parantaa, kun en tiedä, mitä mieltä olette. Vai haluatteko videoita ollenkaan? Parannusehdotuksia myös blogin suhteen saa ja pitää antaa. :)

Iso loikka!

Ukko ja Heppu


7 kommenttia:

 1. Tämä uusin video oli ehdottomasti paras video, ja siihen oli tehty hieno alku. Ehkä tuohon videon kuvaukseen voi yrittää kiinnittää huomiota, eli mahdollisimman vakaa käsi videokuvatessa ja yrittää kuvata niin, ettei jää hevonen pois kuvasta -helpommin sanottu kuin tehty. Mikä editori sinulla on?

  Kuvissa voisit kokeilla myös vaikka kasvojen käsittelyä sen sijaan, että leikkaat ratsastajan pään pois kuvasta -se voisi avartaa kuvia hieman :). Kuvat on blogissa jokatapauksessa kivoja. Minulle ei tule muita parannusehdotuksia :).

  Videoiden tekemistä kannattaa ehdottomasti jatkaa jos niitä jaksaa vain näpertää -kyllä niitä on aina mukava katsoa.

  Ainiin ja tuo bannerin kuva on hieno mutta kaipaisin siihen näkyville myös hepan korvat. Onko kuvaa venytetty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Editori on Pinnacle Studio 15. Olen kyllä välillä sumentanut naaman (esim. silloin, jos pään leikkaaminen poistaa myös jotain muuta kuten hepan korvat), mutta ajattelin, että se näyttää typerältä, kun naama on "sumussa".

   Harmi kyllä, että kuvasta on jäänyt Ukon isot korvat pois. On venytetty.

   Poista
  2. Vaihtaisin ehkä jonkun venyttämättömän kuvan jossa näkyy korvat, tuohon banneriin :) -olisi kiva. Kiitos ohjelmavinkistä, ehkä minäkin voisin kokeilla sitä... Minusta on pienempi paha jos naama on utuinen, kuin että kuvaa joutuu rajaamaan niin rajusti :). Se on tietty makuasia, itseä ei oikeastaan haittaa ollenkaan jos kasvot on himmennetty.

   Poista
  3. Pitää katsoa, jos löytyisi sopiva kuva. Voisin myös toisaalta tehdä bannerin, jossa on useampia kuvia. :)

   Poista
 2. Videon teossahan on aina parannettavaa mutta aika hyvä näin alottelijaks :D Nii antaa hevosen ja ratsastajan näkyä ihan kunnolla VARSINKI noissa hypyissä :) mutta ei kuitenkaan missää sillai että maastoa yms. näkyy niinku liikaa ja ratsastaja värkkää kaukana jotaki xd mutta siis nii. ei hypyissä liikaa zoomia ja muutenki jos ei oo niin paljon zoomia nii video on helpompi pitää vakaana ja sitä on mukavampi kattoo jos heppa näkyy kokonaan koko ajan ja näkee tarkasti mitä se siellä tekkee niinku kokonaisuutena :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä neuvot meneekin jo kuvaamisen puolelle. :D Minä en ole kuvaajana, joten täytyy Satua yrittää opastaa.

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)