sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kaviokuvia ja matkakuumetta

Pientä matkakuumetta on jo ilmassa, kun olen lähdössä tunnin päästä Saksaan kymmeneksi päiväksi! :D Kyseessä on siis koulun retki, jonne myös Satu on lähdössä. Emme ole koskaan olleet niin pitkää aikaa yhtäaikaa pois kotoa. Tätä  reissua on joutunut aika paljon suunnittelemaan etukäteen sekä Ukon että kouluhommien osalta. On ollut todella kiireistä ja varmasti myös reissun jälkeen tulee olemaan, mutta jospa siitä selviäisi. Tämä on kuitenkin sellainen "kerran elämässä" -kokemus.

Olemme hommanneet Ukolle reissun ajaksi kaksi hoitajaa. Hieman huolestuttaa jättää Ukko ihmisten käsiin, jotka eivät tunne sitä kunnolla. Ei siinä, jos Ukko olisi "normaalikunnossa", en olisi huolissani ollenkaan, koska hoitajat ovat luotettavia, aikuisia ihmisiä. Tosin meillä on nyt mennyt kolme viikkoa tosi hyvin, joten eiköhän kriittisin vaihe ole jo takana päin. Jätämme heille tarkan ohjeistuksen ja hierojamme puhelinnumeron, jos ongelmia alkaa esiintyä.

Ja sitten kaviokuvia. Kameraa ei valitettavasti ollut mukana kengityspäivänä, joten joudutte tyytymään eilen otettuihin kuviin rapaisista kavioista. ;) Ei ehkä kaikkein edustavimmat kuvat... On sen verran kiire, etten ehdi nyt tekemään mitään ennen-jälkeen -kuvia, joten käy vilkaisemassa viime kengityksen jälkeiset kaviokuvat täältä.Tuon verran tarhassa on mutaa tällä hetkellä. Verrattain vähän, kun olen nähnyt talleja, joissa hevoset joutuvat seisomaan polviaan myöten mudassa.

Kengittäjän mukaan Ukon takasissa näkyy kovasti vanha kaviokuume; seinämä meinaa taas irtoilla enemmän kuin aiemmin.

Ukko tuli tosiaan suoraan tarhasta... Putsaamme kyllä kaviot aina sekä sisältä että päältä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)