maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kolme vuotta yhdessä

Tiedän, että video on auttamattomasti myöhässä. Tähän on kaksi syytä: minulla ei ole ollut videonteko-ohjelmaa eikä videomateriaalia. Varsinainen "vuosipäivämmehän" oli jo toukokuun lopussa, vaikkakin tarkkaa päivää on hankala määritellä.

Huomasin, että kuluneelta vuodelta on aika vähän loppujen lopuksi materiaalia. Olen kuvannut aika vähän, ja Ukko on muutenkin ollut aika paljon lepoliikunnalla ongelmiensa takia. Vasta loppukeväästä olemme päässeet kunnolla hommiin, joten suurin osa viime vuoden materiaalista on otettu alkusyksystä ja nyt parin viime kuukauden aikana. Tästä syystä laitoin alkuun pieniä pätkiä menneiltä vuosilta.


4 kommenttia:

 1. Onnea kovasti kolmivuotispäivästä, parempi myöhään kun ei milloinkaan! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva nähdä teistä videota vähän enemmänkin. Hieno hepsukka ja ihanaa että se pääsi teidän hepaksi, sillä oli onnea. Onnea kolmesta vuodesta!

  Tästä tuli mieleen että tänä kesänähän meilläkin on vuosipäivä -heinäkuun lopulla. Jos ois materiaalia niin vois itsekin kokeilla tämmöstä videoo. Hirveen suuritöisiä vaan ovat :S.. Tunteja menee kun rupee editoimaan ja etsimään videoita.. mut kyllähän se rupes heti kuumottamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tänä vuonna olenkin ollut todella epäaktiivinen videoiden suhteen. Jospa sitä innostuisi taas enemmän kuvailemaan ja sitä kautta tekemään videoita, kun on ns. jotain, mitä kuvata.

   Kun sen oppii, videot eivät loppupeleissä ole niiiin isotöisiä. Toki niihin useampi tunti menee.

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos! :)